Zorgcomplexen

Accolade en Elkien hebben een aantal zorgwoningen in de verhuur. Hier leest u welke woningen dit zijn en hoe u hiervoor in aanmerking komt.

Stichting Woonvormen Sint Maarten, Joure

Sint Theresia is het middelpunt voor vriendschap. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, wonen, zorgen en leven. Kiezen voor Sint Theresia is kiezen voor meedoen. Niemand staat bij ons ongewild aan de kant.

Wilt u in aanmerking komen voor één van de onderstaande woningen? Kijk voor meer informatie op de website van Zorggroep Sint Maarten.

- Wietske Tademalaan 2-16

- Prof. Titus Brandsmaweg 8-60

- Prof. Titus Brandsmaweg 62-001 - 62-004 / 62-101- 62-106 / 62-201 -206/ 62-301-306 / 62-401-406/ 62-207-229 / 62-107-129

 

 

Ericalaan, Jubbega

Voor en door het dorp, dat is de achterliggende gedachte van woonzorgcentrum WenWearde in het hart van Jubbega. 

Wilt u in aanmerking komen voor één van de woningen aan de Ericalaan 16A t/m E?

Kijk voor meer informatie op de website van Meriant.

 

 

 

Marijke Hiem, Heerenveen

Meriant biedt langdurige zorg en ondersteuning aan mensen die daar behoefte aan hebben. Accolade verhuurt een aantal appartementen. U kunt gebruik maken van de diensten van Marijke Hiem.

Wilt u in aanmerking komen voor onderstaande woningen? 

- H. Hebbesstraat 2-28

- Coehoorn van Scheltingaweg 102-148

- Jan Mankeslaan 1-13A

- Burgemeester Kuperusplein 75A-83A

Zorg ervoor dat u staat ingeschreven bij FrieslandHuurt. Met uw inschrijving kunt u op bovenstaande woningen reageren zodra deze bij het aanbod op de website van FrieslandHuurt staan. Stel ook u zoekprofiel in bij uw inschrijving. U ontvangt een e-mail zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw woonwensen zoals aangegeven in uw zoekprofiel. De toewijzing loopt via Accolade.

 

 

 

 

Herema State, Heerenveen

Bij Herema State draait het om zorg voor elkaar. De christelijke oorsprong van het woonzorgcentrum is vooral merkbaar in het warm en respectvol omgaan met verschillen.

Wilt u in aanmerking komen voor één van deze appartementen aan de Heremaweg 6-42 t/m 6-98 en 6-100 t/m 6-144? Kijk voor meer informatie op de website van Meriant.

 

 

 

Botniasteeg, Franeker

Woonzorgcentrum Botniahuis staat midden in Franeker, in de vorm van een hofje. Op de mooie binnenplaats is het heerlijk genieten. Winkels en voorzieningen in het centrum liggen op loopafstand.

Wilt u in aanmerking komen voor een aanleunwoning aan de Botniasteeg 5-25 (oneven)? Kijk voor meer informatie en de toewijzing op de website van Patyna.

Berchhiem, Burgum

Berchhiem in het dorp Burgum is een bijzondere locatie. Het is zowel een verpleeg- als verzorgingshuis. Er zijn veel faciliteiten, waaronder de populaire cadeauwinkel De Pakketterie. In het woonzorgcentrum kunt u zelfstandig of in groepsverband meedoen aan diverse activiteiten.

Wilt u in aanmerking komen voor onderstaande woningen?

24 aanleunwoningen aan de Prinses Margrietstraat 3 t/m 49 'Buitenhof' in Burgum.

36 appartementen aan de Schoolstraat 114 t/m 184 ''t Hoge Huys' in Burgum.

36 appartementen aan de Prinses Margrietstraat 53-1 t/m 53-36 'Oranjestins' in Burgum.

27 appartementen aan de Gielfinkstrjitte 4-1 t/m 4-27 'Sikkemahus' in Zwaagwesteinde/De Westereen.

Zorg ervoor dat u staat ingeschreven bij FrieslandHuurt. Met uw inschrijving kunt u reageren op onderstaande woningen zodra deze bij het aanbod op de website van FrieslandHuurt staan. Stel ook uw zoekprofiel in bij uw inschrijving. U ontvangt een e-mail zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw woonwensen zoals aangegeven in uw zoekprofiel. De toewijzing loopt via Accolade.

 

 

Bennema State, Hardegaryp

Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een fijne plek waar u in alle rust de zorg krijgt die bij u past. En als u wilt zijn er volop activiteiten om aan mee te doen. Dat vindt u in Bennema State, een woonzorgcentrum even buiten Hurdegaryp.

Wilt u in aanmerking komen voor één van 22 aanleunwoningen aan de Rijksstraatweg 165A t/m 165W?

Kijk voor meer informatie op de website van Zorggroep Noorderbreedte.

Woonzorgcentrum Rispinge, Drachten

Rispinge is het oudste verzorgingshuis van Drachten. Het is geopend in 1957, maar werd in 1985 volledig herbouwd. Het is een begrip in Drachten en omgeving, mede door het hoge serviceniveau van de zorgverlening en de vele voorzieningen. Hier leest u meer over Woonzorgcentrum Rispinge.

Wilt u in aanmerking komen voor onderstaande woningen?

- Rispinge 48-69 en 124 - 153

- Burefen 2-208

- De Oppers 5 - 57

Zorg ervoor dat u staat ingeschreven bij FrieslandHuurt. Met uw inschrijving kunt u reageren op bovenstaande woningen zodra deze bij het aanbod op de website van FrieslandHuurt staan. Stel ook uw zoekprofiel in bij uw inschrijving. U ontvangt een e-mail zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw woonwensen zoals aangegeven in uw zoekprofiel. De toewijzing loopt via Accolade.

 

 

Woonzorgcentrum De Warrenhove, Drachten

In woonzorgcentrum De Warrenhove kunnen echtparen bij elkaar wonen in hun eigen appartement. Maar als alleenstaande bent u natuurlijk ook van harte welkom. We bieden huisvesting, verzorging, verpleging en begeleiding. Hier leest u meer over De Warrenhove.

Wilt u in aanmerking komen één van de 49 aanleunwoningen aan de J.F. Kennedylaan 8-76?

Zorg ervoor dat u staat ingeschreven bij FrieslandHuurt. Met uw inschrijving kunt u reageren op bovenstaande woningen zodra deze bij het aanbod op de website van FrieslandHuurt staan. Stel ook uw zoekprofiel in bij uw inschrijving. U ontvangt een e-mail zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw woonwensen zoals aangegeven in uw zoekprofiel. De toewijzing loopt via Accolade.

Voor informatie over de toewijzing de woningen aan de

- J.F. Kennedylaan 78-104 in Drachten.

- 't Suderhiem 35-1 t/m 35-44 in Drachten.

- De Lauwers 14, 14-1 t/m 14-13 in Drachten.

kunt u terecht bij Liante.