Nieuwbouw

Elkien bouwt 14 eengezinswoningen in Leeuwarden

In de wijk Oldegalileën

Oplevering september 2018

Jorritsma bouw is gestart met de bouw van 14 eengezinswoningen aan De Steenhouwerij en Het Panwerk. De eengezinswoningen liggen in de wijk Oldegalileën in Leeuwarden.

De eengezinswoningen
De praktisch ingedeelde woningen hebben allemaal een woonkamer met open keuken, van +/- 30,29m². De woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers en een ruime zolder die bereikbaar is door middel van een vaste trap. De badkamer beschikt over een tweede toilet. De woningen hebben allemaal een eigen bergruimte achter in de tuin.  Deze eengezinswoningen worden voorzien van zonnepanelen. Hierdoor bespaart u op de energiekosten!

Planning bouwproject
De bouw is begin dit jaar gestart. De oplevering vindt naar verwachting begin september 2018 plaats.

Advertentie op FrieslandHuurt.nl en huurprijzen
De eengezinswoningen hebben een gemiddelde netto huurprijs van € 685,-.
Vanaf half juni 2018 adverteren wij de woningen op deze website.  De eengezinswoningen zullen beschikbaar zijn voor gezinnen van 3 personen of meer.

Inkomensverklaring
Mocht u in aanmerking komen voor één van deze woningen dan zijn wij verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. De inkomensverklaring kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden.