Informatie en Contact

Laatste nieuws

Wonen Noordwest Friesland sluit zich aan bij Frieslandhuurt.nl!

02-09-2019

Als eerste corporatie in Friesland sluit Wonen NWF zich aan bij het woningzoekendenportaal van woningcorporaties Accolade en Elkien

Dit portaal is een initiatief van woningcorporaties Accolade en Elkien. Het systeem geeft mensen die op zoek zijn naar een huurwoning de mogelijkheid om in een groter gebied te zoeken naar en te reageren op een geschikte woning. Het maakt het vinden van een geschikte woning voor woningzoekenden gemakkelijker.

Wonen NWF ziet de meerwaarde van dit systeem voor haar woningzoekenden. Frieslandhuurt.nl voldoet aan de wensen van onze klanten. De klant hoeft maar één keer in te loggen, waarna in het systeem voor een groter gebied de beschikbare huurwoningen zichtbaar worden. Op al deze woningen kan worden gereageerd, dus niet alleen de woningen van de eigen corporatie. Het systeem is gebruikersvriendelijk voor zowel toekomstige huurders als voor de medewerkers van de woningcorporatie.

Corporaties Accolade en Elkien werken al vele jaren samen op het gebied van woonruimtebemiddeling. De implementatie van en het aansluiten bij Frieslandhuurt.nl wordt door Wonen Noordwest Friesland in de loop van het jaar voorzien. De woningzoekenden van Wonen NWF worden hier tijdig over geïnformeerd.

Laatste nieuws